Lad os udføre dit eltjek

I starten af 2012 blev det et lovkrav, at du skal have udført et eltjek, hvis du vil sælge dit hus. Det er dog ikke kun husejere der er ved et hussalg, der kan nyde godt af et samarbejde med os. Når du lader os klare arbejdet vedrørende et eltjek, så får du en energioptimering, der betyder at dine el-udgifter eventuelt kan nedbringes.
De senere års stigninger på varme og el betyder, at rigtig mange husejere ligefrem kan tjene på at få tjekket elinstallationer og klima/varmeanlæg. Vi er eksperter indenfor vores felt og udfører opgaver i alle størrelsesordener. Du kan betragte os som en stærk samarbejdspartner, der både er i stand til at øge og sikre værdien af dine samlede investeringer.

Kontakt os for ekspertrådgivning

Vi giver gerne råd og vejledning, også inden en eventuel aftale er på plads. Det sikrer, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Vores store erfaring betyder, at vi hurtigt og enkelt kan danne os et overblik over, hvordan vi bedst hjælper dig. Vi sætter en ære i veludført arbejde, så er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at det arbejde vi leverer, er mere end blot i orden.
Med mange kunder fra København og Nordsjælland ser vi frem til at høre fra dig også.

eltjek kobenhavn nordsjealland